תחושת כבדות בעיניים וצריבה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/12/2015 | 11:58 | מאת: שושי דהן

עשיתי בוטוקס מעל הגבות ולאחר שבוע מרגישה תחושת לחץ וכבדות בעיניים, וכן הן שורפות לי, האם זוהי תופעת לוואי של בוטוקס? או משהו אחר? אשמח לדעת

14/12/2015 | 18:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

יתכן ותחושת הכבדות נובעת מירידה קלה בגובה הגבות שנגרמה מהזרקה של בוטוקס מעל הגבות. יובש וצריבה קרוב לודאי לא קשורים לענין ונובעים מיובש בעיניים או בעיה אחרת. כדאי להתיעץ עם רופא עיניים.

09/01/2016 | 00:21 | מאת: חנה

האם פגיעה בשריר האחראי למנגנון המצמוץ (הורדת והעלאת העפעף העליון) אינה סיבוך מוכר של הזרקת בוטוקס (כאשר ההזרקה נעשית בסביבת השריר)? האם פגיעה זו אינה גורמת לצניחה זמנית של העפעף? האם אין תפקיד המצמוץ - לפזר את הדמעות על שטח העין החיצון, ולנקות את השטח? - ובעקבות פגיעה במנגנון זה, נגרם יובש? ובעקבות היובש תחושת שריפה? תודה לתשובה

מנהל פורום מילוי קמטים