חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

24/11/2015 | 19:07 | מאת: רותי

מרינה שלום, אני רוצה לבצע מילוי קמטי הבעה בצידי האף באיזה חומר לדעתך עדיף להשתמש בפרפקטה או ברדיאס.. או שלדעתך יש חומר שהוא טוב יותר מהם. אני סהכ בת 36 ואין לי קמטים ממש עמוקים.. אני רק רוצה טיפה למלא. תודה

02/12/2015 | 12:37 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי רדיאס לא קיים היום בארץ. כל סוג של חומצה היאלרונות יכול לתת פיתרון לקמטים אלה בתנאי שהטיפול נעשה באופן נכון

13/01/2016 | 10:10 | מאת: ציפי

אני בת 55 וניסיתי אין ספור חומרים ורופאים וחייבת להגיד שהתוצאות הכי טובות היו לי עם רסטלין

מנהל פורום מילוי קמטים