רטאויט 0.05+דרמה רולר עם מחט 0.5

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/11/2015 | 20:16 | מאת: דידי

ד"ר שלום רב, סליחה על כמות השאלות האם ניתן להשתמש עם הרולר מתחת לעיניים? ואם כן באיזו צורה? לגבי הרטאויט - האם ניתן למרוח אותו מתחת לעיניים או לצידי העיניים? כמה פעמים בשבוע ניתן להשתמש ברולר? אני מעוניינת לרכוש אותו ממך. למי להתקשר?האם זה יכול לעזור בגוון העור, בשיפור צלקות, בקימטוטים? תוך כמה זמן ניתן לראות תוצאות. תודה רבה רבה

18/11/2015 | 18:34 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטויט מורחים 1 סמ' מהעין. כנ"ל גם עם רולר- לא מתקרבים לעין. רצוי לטפל ברולר 2-3 פעמים בשבוע ואפשר בהחלט להשתמש בו לאחר מריחת רטויט על העור. כדי לברר לגבי רכישת רולר במרפאה- נא לצלצל ל-09-9505151. אפשר לרכוש רולרים גם באינטרנט. טיפול זה משפר את איכות העור כל כל המשמעויות שלה.

מנהל פורום מילוי קמטים