נפיחות נוראית בשפתיים לאחר מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/10/2015 | 18:49 | מאת: שירז

היי דר לנדאו, הזרקתי היום חומצה הילאורונית לשפתיים בשם ג'ובידרם ליפס והשפה העליונה בצד שמאל התנפחה ונהייתה כחולה בצורה מטורפת שאני ממש מפחדת. הרופאה שעשיתי אצלה אמרה שזה נדיר שזה קורה אבל יש לי שטף דם ועליי להמתין שיעבור. למה זה קורה? האם זה יעבור? איך החומר מילוי הזה נחשב? אני נראית כמו מפלצת האם השטף דם והנפיחות הזו לא יעשו נזק לעור שבשפתיים עקב מתיחת יתר? ושאלה נוספת- איך אני יכולה לדעת אם זה חס וחלילה זיהום או משהו? נורא נורא חוששת אודה אם תעני לי על כל השאלות בהקדם :(

27/10/2015 | 11:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

נפיחות לאחר הזרקה בשפה- זו תופעה רגילה וצפויה. במקרה שלך, כנראה בנוסף לנתיחות נרגילה, פיתחת שטף דם בצד אחד של הפשה. זו גם לא תופעה נדירה כשדוקרים את השפה. שטף דם חולף לאחר כשבועיים. לעתים נדירות מאוד כששטף דם מלווה בכאב עז, זה יכול להצביע על פגיעה משמעותית יותר בכלי דם בשפה ולכן אם את חשה בנוסף לנפיחות ושינוי צבע, כאב גובר, אנא פני מייד לרופא שטיפל בך

מנהל פורום מילוי קמטים