בוטוקס לבחור בן 32

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/10/2015 | 17:43 | מאת: אלכס

ד"ר מרינה שבוע טוב! יש לי קמטוטים בצידי העיניים ובמצח וכן בין הגבות. הקמטוטים מפריעים בעיקר בזמן צחוק כשעור הפנים זז בתגובה של הצחוק... בנוסף קיימים קווים דקיקים סטטיים בכל המקומות שציינתי. האם בוטוקס יוכל לעזור למצב המתואר וכן לבטל את הקווים הדקיקים? לכמה זמן הבוטוקס משפיע? מודה מראש, אלכס.

19/10/2015 | 08:57 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

התשובה היא בהחלט כן. בין הגבות ובמצח- בוטוקס עוזר גם לקמטים דינמיים וגם לסטטיים. לצידי העיניים- בעיקר לקמטים הסטטיים ופחות לדינמיים.

מנהל פורום מילוי קמטים