הזרקה לשפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/10/2015 | 11:51 | מאת: שלי

שלום דר' לנדאו. שאלה שמציקה לי. אני כבר שנים מזריקה לשפתיים...ופעם לא היה לידוקאין בתוך החומצה...ומנסיון, כנראה , שכשמזריקים לי חומצה יחד עם לידוקאין-הלידוקאין מחבל בתוצאה, והכל מתפוגג מהר מאוד. האם זה יכול להיות? ובדרך כלל השפתיים מתנפחות בצורה מטורפת אחרי כשלוש שעות ממהזרקה...ברמה שלא יכולה לצאת מהבית לפחות 24 שעות...האם זה מעיד על משהו? האם זה נורמלי? תודה רבה על תשובתך, וסופשבוע נעים :)

16/10/2015 | 11:52 | מאת: שלי

אני לא מזריקה יותר מ-1 סיסי בפעם אחת...

19/10/2015 | 11:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את מתארת מהלך רגיל של הזרקה לשפתיים. קודם כל שפתיים תמיד מתנפחות למספר ימים כשדוקרים אותן (גם אם לא מזריקים כלום) שנית בגלל סיבות שונות, התוצאה בשפתיים נשארת ל-4-6 חודשים . לרוב לאחר הזרקות חוזרות, נשך החיים של התוצאה מתאריך...

מנהל פורום מילוי קמטים