פילינג בלייזר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/10/2015 | 11:35 | מאת: יעל

שלום, אם אני סובלת מעור לא חלק מגיל 20 כיום בת 40. זה לא חצקונים אלא כמו חררה. יש ל גם כמה כתמים על הלחי. האם פילנג יכול לעזור ? והאם הוא מעלים תחילתם של קמטי הבעה : במצח ( אין לי חריצים עמוקים) מסביב לפה? אם כן, האם התוצאה תהיה של התחדשות עור דק כמו אחרי צלקת?- שמעתי שנשים שעושות פילינג כימי זאת התוצאה שלהם. מה החסרונות ל פילנג לייזר לפנים?

11/10/2015 | 10:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי מה שאת מתארת שילוב של פילינג קל עם לייזר לא חודרני יכול בהחלט לשפר את מראה העור שלך וחדש את התאים. החסרונות של הטיפול - יש כמה ימים שהםפנים נפוחות מעט ומתקלפות. בנוסף האפקט החיובי דורש תחזוקה

15/10/2015 | 18:44 | מאת: יעל

הי, איפה מבצעים פילינג קל?

מנהל פורום מילוי קמטים