הצערת הפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/10/2015 | 00:10 | מאת: יוני

שלום, אני בן 33. עשיתי לפני שבוע הזרקות חומצה הלאורינית בפנים אבל אני לא כזה מרוצה. זה אמנם העלים לי את הקמט הממש הקטן שהיה לי אבל זה לא החזיר אותי אחורה לגיל 30 כמו שחשבתי שיקרה. יש עוד טיפולים שאפשר לעשות שלא קשורים להעלמת קמטים אלא למשהו שיחזיר אותי אחורה להראות בול כפי שהצטלמתי בגיל 30?

06/10/2015 | 07:39 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

נראה ךי שהציפיות שלך לא כל כך ריאליות.הטיפולים למילוי קמטים, ממלאים קמטים ולא מחזירים אנשים אחרוה בגיל. לעתים מה שגורם לאנשים להיראות מבוגרים יותר זנ השינוי במבט ואת זה לא ניתן לתקן בשום טיפול

06/10/2015 | 18:49 | מאת: יוני

לא הבנתי מה הכוונה השינוי במבט? אילו עוד טיפולים אפשר לעשות פרט לחומצה הילרואנית, להצערת עור הפנים??

מנהל פורום מילוי קמטים