יובש ושינוי בעור לאחר IPL דחוף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/09/2015 | 13:04 | מאת: רעות

ד"ר יקרה אני בת 40. לפני כחודשיים עברתי טיפול אחד להסרת שיער ב IPL בזרועות וברגליים. לאחר מספר ימים החל יובש קיצוני בידיים (כאילו יבש ומתוח ללא כוויות או משהו נראה לעין מבחוץ). ובהמשך גם ברגליים. החלו גם גלי הזעה משונים על העור שלא היו לי מעולם. למרות מריחת קרמים שונים עם אוריאה ועוד אני לא מצליחה להיפטר מתחושת היובש והעור המתוח. 1. האם מוכרת לך תופעה כזאת מביצוע IPL ? 2. האם יש דרך לאבחן ולפתור זאת? תודה רבה רעות

29/09/2015 | 07:58 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

התופעה מוכרת היטבה אך חולפת תוך שבועיים מהטיפול. תופעה מתמשכת מסוג זה מחיבת איבחון על ידי מומחה לרפואת עור- יתכן ומדובר בתופעה שאינה קשורה ישירות בטיפול שעברת

מנהל פורום מילוי קמטים