חוסר תגובה לבוטוקס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/08/2015 | 20:16 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כ 3 שבועות רופאה הזריקה לי בוטוקס ב 3 נקודות באיזור בין הגבות. בזמן ההזרקה יצא יחסית הרבה דם, הופיעה מיד אדמומיות ונפיחות. מיד לאחר ההזרקה הניחה קרח על המקום. האדמומיות חלפה אחרי זמן קצר והנפיחות נשארה כשלושה ימים. (מעין גולה רגישה למגע). היום (שלושה שבועות אחרי) ואין שום תגובה. מה לדעתך הסיבה לחוסר התגובה? האם כדאי להזריק שוב? תודה רבה מראש

31/08/2015 | 08:56 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי מה שניתן להבין מהשתלשלות הענינים אין בהכרח קשרבין שטף הדם שהיה לך להיעדר תגובה לכאורה לטיפול. האודם והגולה הם תוצאה של שטף דם שנספג כעבור כשבוע. להיעדר התגובה לטיפול יכולות להיות סיבות רבות. אמליץ לך שתפני לביקורת לרופא שטיפל בך להערכת תוצאות הטיפול

מנהל פורום מילוי קמטים