רט-אויט 0.025 ג'ל

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/08/2015 | 11:33 | מאת: עדי

שלום רב רכשתי משחת ג'ל של רטאויט לטיפול בקמטים, רציתי לדעת האם אני צריכה להניח את המשחה נקודתית באזור הקמטים או בכל הפנים, והאם יש שיפור רק בזמן הטיפול או שגם לאחר מכן? קצת הלחיץ אותי התופעות לוואי אני משתמשת במייקאפ שיש בו מקדם הגנה האם יש צורך במשהו נוסף או שזה מספיק?

30/08/2015 | 12:55 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את הרטויט מורחים על כל הפנים למעט סביב העיניים. מורחים עליו קרם לחות טוב. בבוקר מסנן קרינה חובה. השיפור בעור נצפה לאחר מספר חודשי שימוש. אין לצפות למחיקת קמטים אלא לטישטוש קל.

מנהל פורום מילוי קמטים