מילוי שפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/08/2015 | 01:18 | מאת: ענת

היי . עשיתי אתמול מילוי שפתיים עם חומצה היאלרונית במהלך ההזרקה בצד השפה התחתונה נהיה שטף דם ,אציין כי לפני השטף דם נקודת ההזרקה היתה לבנה עד שהרופאה עיסתה את האזור ואז הצבע חזר . השטף דם התפרס על חצי שפה והתנפח כרגע הנפיחות ירדה וכמו כן האודם מה שנשאר לי זה כאב בכל השטח הנגוע וגם בצד הפנימי של השפה . האם יש סיבה לדאגה?! אני פוחדת כי זה כאב מציק והוא לא באיזור נקודת ההזרקה. אודה לכם לתשובה מהירה.

24/08/2015 | 15:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לדעתי הדאגה שלך מוצדקת. הופעת הלבנה בזמן ההזרקה ואחרי כתם דמוי שטף דם מלווה בכאב הולך וגובר יכולים להצביע על חסימה של עורקיק המספק שם לשפה. עליך לחצור באופן מייד קשר עם המרפאה בה טופלת ולתאר את התופעות. בציוחד הדגישי את הכאב ההולך וגובר. במקרה שאני מאבחנת נכון את הבעיה, הרופא צריך להזריק לך היאלורונידאז- אנזים המפרק חומצה היאלורונית כדי לפתוח את כלי הדם הסתום. אודה אם עדכני אותי בהמשך.

מנהל פורום מילוי קמטים