תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/08/2015 | 19:10 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, מזה מספר שנים אני מזריקה בוטוקס לשביעות רצוני. לפני כשבוע עשיתי הזרקה במצח, בין העיניים ובצדדים, ונראה לי שיש נפילה קלה של אחת הגבות. זה לא קרה לי בעבר:( (אציין כי לא שמתי לב בדיוק באילו נקודות הרופא הזריק לי.) האם זה קורה הרבה או נדיר? האם המצב משתפר? ותוך כמה זמן ניתן לצפות שיפור? האם רק כאשר השפעת הבוטוקס פגה כליל או קודם?... והאם יש מה לעשות או עדיף רק להמתין? תודה רבה!

24/08/2015 | 15:14 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

התופעה של צניחת גבות לאחר הזרקת בוטוקס איננה נדירה. במיוחד, עם הגיל הגבות יורדות מעט ואז קל מאוד לגרום להצנחתם. לכן חשוב עם הגיל להימנע לחלוטין להזריק בוטוקס באזור סמוך מעל הגבות ולהשאחר שם תנועה מלאה שך השרירי (גם במחיר של קמטים מעל הגבות). למזלנו התופעה זמנחת וחולפת לרוב כעבור 3 שבועות.

מנהל פורום מילוי קמטים