כתמים ברגליים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/08/2015 | 23:20 | מאת: לירון

שלום דר לנדאו היקרה, במשך שנים אני מורטת שערות מהרגליים בעזרת שעווה, ומתוך הרגל רע במשך שנים השתמשתי בפינצטה כדי להוציא גם שערות כלואות. הרגליים נפצעו ויש לי המון כתמים כהים. האם ניתן להעלים אותם?

24/08/2015 | 15:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הכתמים אכן נובעים קרוב לודאי מגירוי יתר של העור כתוצאה ממריטה . קוראים להם פיגמנטציה פוסט דלקתית והיא מאפינת אנשים בעלי גוון עור כהה יחסית במיוחד אם הם גם נחשפים לשמש לאחר הגירוי. אין פיתרונות קלים. שימוש בקרם הבהרה רקוח לפי מרשם של רופא עור לאורך שנים ארוכות יכול לשפר משמעותית את מראה העור

מנהל פורום מילוי קמטים