עיגולים שחורים מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/07/2015 | 20:03 | מאת: נועה

שלום, אני בת 28 סובלת מגיל קטן מעיגולים שחורים מסביב לעיניים. סבלתי בעבר מאנמיה, אסתמה של העור ואלרגיות הבנתי שניתן לטפל בלייזר בעיגולים השחורים. הלכתי לייעוץ אצל רופא והוא אמר שהכהות שלי נובעת מורידים רחבים ושאין דרך טיפול. האם טיפול בלייזר באמת לא עוזר במקרים כאלו? האם יש דרכי טיפול אחרות שתוכלי להמליץ עליהן? תודה מראש

28/07/2015 | 08:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם האבחנה נכונה, תצטרכי להשלים עם המצב. אין לייזר שיכול לטפל בורידים רחבים מתחת לעיניים בלי לגרום נזק.

מנהל פורום מילוי קמטים