רסטילן או רסטילן פרלן ומיקרו קנולה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/07/2015 | 01:45 | מאת: יסמין

שלום, יש לי קמטים די עדינים מהאף היורדים לצדי הפה, וכן חלק קצת יותר מודגש במקום בו הפה מתעקל לחיוך. קבלתי המלצות סותרות-חלק על רסטילן וחלק על רסטילן פרלן. בעד פרלן-נאמר לי שרסטילן רגיל לא יחזיק מעמד יותר מחודשיים. בעד רסטילן רגיל-אמרו שפרלן צמיג מדיי לקמטים הללו ויעשה גושים. ועוד דבר-מיקרו קנולה באמת כל כל עדיפה ממחט? אני ממש לא יודעת במה לבחור-מה דעתך? תודה

26/07/2015 | 12:39 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לדעתי מדובר בניואנסים קטנים. לכל רופא עדיפות משלו וניסיון אישי. שני החומרים יכולים לתת תוצאה זהה. כנ"ל לגבי קנולה.

מנהל פורום מילוי קמטים