טיפול בידיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/07/2015 | 11:50 | מאת: דקלה

שלום ד"ר. ראשית ברצוני לברך אותך על הפורום המצוין ולהודות לך! שאלתי, האם מומלץ למרוח רטאויט 0.05 בגב כפות הידיים ובגב האמות, שם העור מאוד נוטה להזדקן. ואולי מומלץ שם גם רולר? אם כן האם רק בחורף ובאיזו תדירות? תודה

05/07/2015 | 14:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תודה תיאורטית- רטויט עוזר בכל מקום שמורחים אותו. פרקטית, בגלל שהוא מייבש ומגרה, קשה להשתמש בו בעור הידיים. ממליצה לנסות פעמיים עד שלוש בשבוע בערב לאחר מקלחת ולמרוח מעליו שכבה נדיבה של קרם גוף. מאוצה הסיבה לא ממליצה על רולר באזורים אלה.

מנהל פורום מילוי קמטים