עור חלק ונקי באמצעות חומרים פעילים + דרמה רולר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/07/2015 | 21:26 | מאת: דון

ד"ר לנדאו שלום, הנני בחור בן 30, משתמש ברטאויט 0.05% + דרמה רולר 0.5 פעם-פעמיים בשבוע, תלוי מה רמת התקלפות בעור לאחר מספר ימים [לא משתמש באם העור החל להתקלף...אלא ממתין שמסתיים הקילוף]. כמו כן, משתמש בסרום ויטמין C, אשר עוזר לרענן את העור ולעשות מען ניקיון והשפעה שלא ייצאו פצעים לאחר גילוח במיוחד/דרמה רולר. בנוסף, קיימים קמטים מזעריים במצח, דבר שהחל להפריע לאחרונה ואני מתעניין בהזרקת בוטוקס. שאלתי: האם ההזרקה תמנע את הקווים הדקיקים כתוצאה מהמימיקה של הפנים? בגלל שהם סטטיים זה מציק לי - או שמא קיים פתרון אחר לדעתך (?) אשמח להתייחסותך לגבי אופן הטיפול בעור שתיארתי לעיל (אולי להוסיף משהו?) המון תודה, דון.

05/07/2015 | 09:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

05/07/2015 | 09:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הטיפול שאתה עושה הוא טוב. רק בוטוקס יכול לעזור לקמטי הבעה במצח.

מנהל פורום מילוי קמטים