לייזר ארביום

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/06/2015 | 10:09 | מאת: איילת

שלום דר', אני בת 38 ובעלת עור עם נקבוביות מרחבות, צלקות אקנה ומעט חורים. הומלץ לי על טיפול לייזר ארביום יאג (2940) 2 שאלות בבקשה: הוסבר ליכי הטיפול מבהיר פיגמנטציה, מחליק קמטוטים וחורים ובכלל משפר טקסטורה ומצמצם נקבוביות. השאלות: כבת 38 העור שלי טוב ומן הסתם לא נופל אך הוא מתחיל טיפה להיות פחות מוצק וקצת קמטוטים מתחת לעיניים (לא קמטי הבעה, אלא מתחת לעין)- האם במסגרת הטיפול לצלקות עור הפנים שלי יהפוך למוצק יותר? וניתן להחליק את הקמטים מתחת לעיניים? (כך קראתי במאמרים על הלייזר) בנוסף לשאלה על עור פנים מוצק והחלקת קמטים מתחת לעיניים - האם ניתן לאלחש את הפנים לפני הטיפול בלידוקאין? (כי פעם עברתי טיפול גלי רדיו עם אמלה והיו לי כאבי תופת למרות האמלה) תודה רבה ואשמח אם אקבל מענה להכול - יום טוב

30/06/2015 | 12:06 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לייזר ארביום עושה קילוף קל של העור ולכן ספק רב אם תראי איזשהו שיפור בנקבוביות או צלקות. אם את כהת עור, טיפול זה יכול להחמיר פיגמנטציות. אפשר בהחלט לאלחש את העור לפני הטיפול בלידוקאין

מנהל פורום מילוי קמטים