כתמים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/06/2015 | 22:13 | מאת: לורן

אני בת 52 סובלת מכתמים באיזור הלחיים מאוד מטרעד אותי ומכער לי את הפנים. השתמשתי בחןרץ האחרון עד אפריל בהידרוקינון 4% לאחר שהפסקתי הכתמים חזרו . אני לא משתמשת עכשיו בגלל הקיץ.. האם הטיפול בהידרוקינון יכול להעלים לגמרי את הפיגמנטציה לצמיתות ? האם יש קרם שמעלים לצמיתות? האם את מוכרת בקליניקה קרם הבהרה שיכול לשנות ולהבהיר לצמיתות?

30/06/2015 | 09:17 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קיימים סוגי פיגמנטציות שונים וכל אחת מגיבה לטיפול שונה. לפי גילך אני "מנחשת" שמדובר בלנטיגו- כתמי שמש. זו פתולוגיה עמוקה יחסית שלא יכולה להיעלם על ידי מריוחת הידרוקינון בלבד . כדי לענות לך מה הטיפול הנכון, את צריכה להיבדק על ידי רופא עור.

מנהל פורום מילוי קמטים