הקטנת שריר לעיסה-עיצוב לסת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/06/2015 | 18:30 | מאת: זיו

אני חורקת שיניים כבר שנים רבות מאוד ונאמר לי ע"י רופאי שיניים ששרירי המסטר שלי מאוד גדולים. אני מעוניינת להוריד את נפח השרירים למטרה אסתטית. להבנתי זה נעשה בהזרקת בוטוקס או ניתוח. מה מהם עדיף? אני מעוניינת בעיקר בבוטוקס. היכן ניתן ומומלץ לבצע את זה? תודה רבה.

30/06/2015 | 09:24 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הקטנת שרירי המסטר על ידי הזרקת בוטוקס נמצאת בשימוש מאוד רחב בעיקר באסיה, שם הבעיה מאוד נפוצה. מדובר בטיפול טוב ובטוח שתוצאותיו משתבחות במהלך השנים .

30/06/2015 | 23:27 | מאת: זיו

קודם כל תודה על תשובתך. האם אפשר לקבל הכוונה כלשהי להיכן ניתן לעבור את התהליך הזה? רופאים ופלסטיקאים מתעקשים איתי שאין מספיק ניסיון בארץ בפרוצדורה הזו ומנסים לשכנע אותי לוותר. אני מאוד רוצה לעבור את התהליך ואגיע לכל מקום שמבצע אותו ביעילות.

מנהל פורום מילוי קמטים