צידי עיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/06/2015 | 14:06 | מאת: ורד

שלום דר מרינה, ראיתי שרשמת שהבוטוקס בצידי עיניים אמור רק למנוע הופעת קמטים שלא ייתקבעו. אבל לא ממש הצלחתי להבין אם יש לי קמטים קלים בצידי העיניים גם בלי חיוך וכמובן שיש לי קמטים יותר כשאני מחייכת, היכן בא פה בוטוקס לעזור לי? הוא יעלים לי את הקמטים או מה...? וכשאני צוחקת הם נשארים? באמת לא ברור לי איפה העזרה שלו? תודה מראש

29/06/2015 | 06:14 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בוטוקס יעלים רק את הקמטים במצב שאת לא מחייכת. כשתחייכי, יהיו לך קמטים לצידי העיניים, אולי קצת פחות

29/06/2015 | 10:13 | מאת: ורד

אז מה הקטע..

מנהל פורום מילוי קמטים