הזרקה באף וטיפוח העור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/06/2015 | 15:26 | מאת: מרינה

שלום ... מחפשת לעשות הזרקה בצדי האף , האם קיים חומר קבוע ? איזה חומר ישנו בשוק ( הכי מומלץ מבחינתך) לטווח הרחוק אם במידה ולא קיים קבוע . אני מורחת שמן קיק או שמן קוקוס מסביב לעיניים , האם הדבר מועיל כמו קרמים ? האם זה מומלץ ? יש לי ג'ל אלוורה שהוא 99 אחוז טבעי,שקוף , מכיל תרכיז אלוורה טבעית או משהו כזה .... אני מורחת אותו על העור הוא יוצר מין קרום , האם בצורה הזו אני יכולה לקבל הגנה מהשמש?? האם הג'ל הטבעי מטפח את העור ? אני גם נוהגת לשים אותו על הפנים ונהייה לי קצת אדום ועיקצוצים אבל למחרת העור יפה .. אשמח לתשובות תודה מראש ......

21/06/2015 | 14:39 | מאת: מרינה

יש לי עוד שאלה ... ברצוני לרכוש מכישר קוסמטי ביתי , האם יש מכשיר שאת ממליצה עליו ? מה דעתך על גלווני של " מדיקל ביוטי "? תודהה

22/06/2015 | 03:34 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מילוי לצידי האף מבוצי על ידי חומר מילוי על בסיס חומצה היאלטורונית (יש רבים וטובים. חומרי מילוי קבועי אינם נותנים תוצאה קבועה כי תהחיך ההזדקנות לא נעצר, ומאידך לא פעם יוצרים בעיות רפואיות קבועות ולא פתירות. לגב י כל מה שאת מורחת על הפנים- אין שום הוכחה מדכעת ליעילות ולכן לא אוכל להמליץ לך על אף אחד מטאלה שמנית.

מנהל פורום מילוי קמטים