מילוי לחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/06/2015 | 13:06 | מאת: סאי

היי , בת 31, עור דק ונטייה לנימי דם. לא עשיתי מילוי מעולם ופעם אחת בלבד בוטוקס בגלבלה. מאוד רזיתי והפנים בהתאם. קיבלתי ייעוץ של 2 סיסי של פרלן במחיר של 5000 ממרפאה פרטית וכאשר אמרתי שיום למחרת יש לי אירוע חשוב אז גם נאמר לי לא לעשות יום ליפני מחשש לשטפי דם. האם הייעוץ שקיבלתי הוא טוב? מאוד רוצה לעשות אך חוששת גם לתוצאות וגם לתופאות לוואי.

22/06/2015 | 03:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קיבלת יעוץ טוב ואחראי

27/06/2015 | 17:59 | מאת: מיטל

לי קרה אותו מקרה ולרופאה שהייתי אצלה בכלל לא היה אכפת שהיה לי למחרת אירוע של העבודה ויום למחרת היו לי המון כחולים ולא הלכתי לאירוע בגלל הרופאה

מנהל פורום מילוי קמטים