קמטים מעל השפה העליונה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/06/2015 | 08:10 | מאת: שלומית

מה ניתן לעשות, ואני די מיואשת ,כדי להיפטר מקמטים מעל השפה העליונה? הייתי 3 פעמים אצל 3 רופאים שונים שעשו לי מילוי וללא תוצאה. השפה העליונה התנפחה לשבועיים ואחר כך חזר המצב כמו שהיה. האם בכל זאת יש טיפול אחר לחיסול הקמטים המתסכלים האלה? לייזר?גלי רדיו? משהו? ממש ממש מבגר ומטריד. אשמח לתשובה.

22/06/2015 | 03:37 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטים "לא מתיחים" בשפה עליונה אינם ניתנים למילוי. יש לך 2 אופציות- פילינג עמוק או לייזר CO2 אבל לא fractional.

23/04/2017 | 12:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

במקרה זה את צריכה לשקול פילינג עמוק

19/12/2017 | 13:35 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטים שלא ניתנים לפתעחה שלמה על ידי מתיחת עור השפה בין 2 אצבעות, לא ניתנים לתיקון על ידי חומר מילוי. ולכן את צריכה לשקול פילינג כימי. לייזר וגלי רדיו לא יעילים בקמטי שפה

מנהל פורום מילוי קמטים