שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/06/2015 | 12:13 | מאת: אלונה

שלום ד"ר 1.האם ניתן להשתמש בדרמרולר מספר שנים או שחייבים להחליף? (משתמשת לא באופן קבוע) מצבו נראה לי טוב. 2. האם אפשר להשתמש ברטאויט 005 אחוז לאורך שנים או שתמיד, בכל מקרה, כדאי להעלות את המינון? תודה רבה

07/06/2015 | 21:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לגבי השימוש באותו דרמרולר לאורך זמן יש שתי בעיות: חדות המחטים וסטריליות. אם את מחטה היטב אחרי השימוש ואת מרגישה שהמחטים עדין חדות, את יכולה להמשיך להשתמש. לגבי רטין A- ממש לא חייבים לעלות את המינון.

מנהל פורום מילוי קמטים