שקעים מתחת לעיניים ושתלים בלחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/06/2015 | 21:34 | מאת: נינה

שלום רב, לפני מספר שנים עברתי ניתוח להכנסת שתלי סיליקון בלחיים. כיום יש לי עיניים שקועות ,האם הזרקת חומצה הילוראנית יכולה לפגוע בשתלים.? ומה אוכל לעשות כדי לשפר את המצב בלי להוציא את השתלים.

06/06/2015 | 21:35 | מאת: צילי

גם לי יש אותה בעיה....

07/06/2015 | 21:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומצה היאלורונית אינה פוגעת בשתלים. מותר לך לעשות כל טיפול בהזרקות. אין צורך להוציא את השתלים.

17/06/2015 | 16:58 | מאת: נינה

שמחה לשמוע, האם יצא לך לטפל במקרה כזה.? הייתי אצל רופא שסירב להזריק מחשש לפגיעה בשתל. קנולה או מחט? אשמח לתשובה,אני מהצפון וכן אשמח להגיע אלייך תודה

מנהל פורום מילוי קמטים