מה קורה לאחר הפסקת עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/05/2015 | 00:06 | מאת: רונהלי

שלום רב, אם אעשה מילוי שפתיים בהזרקת חומצה הילארונית פעם אחת, ולא ארצה להמשיך. הבנתי שברגע שלא ממשיכים השפה נראית נפולה ושמוטה, ואז צריך להמשיך ולמלא את השפתיים. האם זה נכון? תודה, מורן

31/05/2015 | 10:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שפתיים לא הופכות נפולות או שמוטות אם מפסיקים להזריק. ההיפך הוא הנכון. במקריה שמדובר באישה צעירה, ולמרות שמשתמשים בחומר שמני (חומצה היאלורונית), לאחר הזרקות חוזרות מקבלים לרוב הגדלה קבועה שכמעט ולא זקוקה לתיחזוק שוטף.

מנהל פורום מילוי קמטים