עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/05/2015 | 21:32 | מאת: דניאל

הרבה זמן אני רוצה לעשות עיבוי שפתיים. במה עדיף למלא חומצה הילרונית או קולגן ומה ההבדל? קראתי בנות שהשתמשו בגובידרום וזה לא עשה להן טוב. מה את ממליצה? האם עושים אצלך טיפולי עיבוי במרפאה? אני הרבה זמן חולמת לעשות אצלך טיפול. תודה

31/05/2015 | 10:29 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין היום קולגן להזרקה ולכן האופציה החידה שקיימת זו חומצה היאלורונית. ג'ובידרם, רסטילן זה מותגים שונים של חומצה היאלרורונית. כן, אני עושה טיפולים לשפתיים אך מטפלת רק בנשים שמחפשות תוצאה טבעית ולא מוגזמת. קשה לי עם אופנות... הטלפון בקליניקה 099505151

מנהל פורום מילוי קמטים