מוצרי קוסמטיקה שמכילים אלכוהול

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/05/2015 | 21:28 | מאת: לוני

שלום דר מרינה המדהימה ,אני משתמשת בקרם b.b שמכיל אלכוהול ,הנתון הזה מופיע במרכיבים וכמו כן ,לקרם יש ריח של אלכוהול האם האלכוהול מגביר את הרגישות לשמש ?הכוונה שאם אני משתמשת בו מעל מסנן הקרינה יש מצב שהוא לא יעיל ?אודה לתשובתך ,בברכה.

18/05/2015 | 06:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אלכוהול אינו מגביר רגישות לשמש. אני ממליצה ךהשתמש בתכשירים של חברות ידועות ורק בכאלה המאושרים על ידי משרד הבריאות. ואז הת יכולה להיות בטוחה שהם נבדקו ועוצמת הסינון של קרני השמש אכן נבדקה ואושרה

מנהל פורום מילוי קמטים