כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/05/2015 | 12:05 | מאת: אריאלה

דר מרינה היקרה שלום רב! הנני בת 37 ויש לי כתמים חומים יחסית בהירים בפנים: במצח, בצידי העיניים ובלחיים ומעל השפה. האם לנוכח העובדה שהקיץ מתקרב כדאי לטפל ע"י "גליקמן" או להמתין לחורף?והאם אפשרי להשתמש ברטוואיט" בקיץ האם היא יעילה לכתמים?תשובתך אודה,בברכה.

16/05/2015 | 07:14 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטויט בלבד אינו יעיל מספיק להסרת כתמי מלזמה שעל פנייך. אם את יכולה להישמר באופן מוחלט מחשיפה לשמש, אני לא רואה מניעה להתחיל טיפול בקליגמן בקיץ. בכל מקרה זה טיפול שנמשך מספר שנים, כך שאם לא קיץ השנה, יהיה לך קיץ של שנה הבאה...

16/05/2015 | 09:56 | מאת: אריאלה

דר מרינה המדהימה,תודה על המענה המהיר .האם את ממליצה למרוח את הקליגמן על כל הפנים או רק על הכתמים?מה הכוונה להישמר באופן מוחלט?לחדש מקדם הגנה כל שעתיים?ולמה השימוש מ"ס שנים האם לא אמורים לראות תוצאות לאחר חודש חודשיים?שאלה נוספת ממש חשובה-האם ישנה החמרה בגוון הכתם? ושאלה אחרונה - האם לויטמין סי אסטר ולפיקנוגינול יש אפקט מבהיר.תודה רבההההההה.

מנהל פורום מילוי קמטים