הצללת גבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/05/2015 | 20:04 | מאת: שני

שלום דר לנדאו, אני עשיתי לפני מס חודשים סוג של איפור קבוע בגבות, הבחור שעשה לי את זה קורא לזה הצללת גבות. אני מאוד לא מרוצה מהתוצאה, הצבע כהה מדי ומגדיר את מבנה הגבות בצורה שאני לא אוהבת. כאשר עשיתי זאת נאמר לי שהצבע יורד תוך כמה שבועות וצריך לחזור על התהליך. הצבע לא ירד כלל ואני די מתוסכלת מכך. האם מדובר בקעקוע ? מה ניתן לעשות? האם כדאי לעשות זאת פעם נוספת עם צבע בהיר יותר ?

16/05/2015 | 07:09 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כמובן שמדובר בקעקוע. עקרונית ניתן להסיר איפור קבוע כמו קעקוע. אך זה לא שטח שלי. תתיעצי עם דר' משה לפידות מהרצליה.

מנהל פורום מילוי קמטים