רטין A

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/05/2015 | 13:53 | מאת: ליאור

שלום ד"ר, האם תוכלי לעשות לי סדר.. האם יש מספר משחות או קרמים המכילים רטין A (או חומרים פעילים אחרים) ומה ההבדלים ביניהם? (אדפרין/ אחרים?) ובמה הכי מומלץ להשתמש לאורך שנים? אני מורחת מזה מספר שנים רטאויט 0.05. העור נראה טוב אבל אין לי למה להשוות, אולי יכול להיראות טוב יותר.. שאלה נוספת, האם מריחה על השפתיים העליונות עשויה להפחית קמטוטי שפתיים? תודה רבה

16/05/2015 | 07:06 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטין A קיים בארץ כרגע כרטויט בלבד. אדפרין מעט שונה אך כנראה בעל השפעה דומה. השפעת רטין A על קמטטוטי שפה- זניחה לצערי

17/05/2015 | 11:35 | מאת: ליאור

איזה ריכוזים קיימים ועל מה תמליצי? כפי אמרתי אני מורחת 0.05 מספר שנים. האם העור מתרגל וזה מפסיק להשפיע? תודה

מנהל פורום מילוי קמטים