קליגמן,שיעור יתר וקיץ

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/05/2015 | 12:17 | מאת: איילה

השתמשתי בקליגמן מפברואר עד תחילת מאי והפסקתי, האם אפשר להמשיך להשתמש בקיץ(מקפידה על אוון 50SPF) אם אמשיך כל יום או לסירוגין? כמו כן שמתי לב כי הפנים שלי התמלאו בשערות, האם זה קשור לקליגמן,ממש מפחיד השיעור בפנים אם אי אפשר להשתמש בקיץ בקליגמן מה כדאי כדי לשמר תוצאה? תודה

16/05/2015 | 07:04 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם את נשמרת משמש, את יכולה בהחלט להשתמש גם בקיץ. אני לא יודעת באיזו נוסחה את משתמשת- בקליגמן המקורי יש מעט קןרטיזון וזה יכול להאיץ צמיחת שיער.

מנהל פורום מילוי קמטים