הזרקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/05/2015 | 11:49 | מאת: שגית

שלום ד"ר, רציתי לדעת ניתן להזריק בוטוקוס וחומצה הילראונית בת' ההריון? דבר נוסף - לפני כארבעה חודשים הזרקתי חומצה ובוטוקוס לאזור המצח.גם בין הגבות וגם קווים במצח. התוצאה לא ככ טישטשה את הקמטים. לכמה זמן אמור להחזיק החומרים הללו? אמרו לי לפחות וזה לא נראה כך.. אשמח לתשובתך

16/05/2015 | 07:00 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא מזריקים בעת ההריון. אני מבינה שהשאלה היא לא רק כמה זמן החומרים צריכים להחזיק, אלא בעיקר מדוע לא היתה לך תוצאה מספקת. עקרונית בוטוקס מחזיק כ-4 חודשים. כשמשלבים אותו בחומצה התוצאה מתרארכת. תוצאה לא מושלמת במצח קשורה לרוב לעומק הקמטים. אם הקמטים מאוד עמוקים, הם מגיעים למצב האופטימלי רק אחרי שחוזרים על הטיפול מספר פעמים.

מנהל פורום מילוי קמטים