רטאוויט.

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/05/2015 | 14:27 | מאת: גל

אני בת 39 ומורחת רטאוויט כ 3 שנים. העור כל הזמן מגורה והנקבוביות פתוחות. אני לא מבינה למה. אני שמה רטאוויט כמות של גרגר אפונה ולאחר שעה קרם לחות עשיר. מה עלי לעשות ?נמאס שהעור מגורה. האם להמשיך ברטוויט בקיץ כל יום בכמות קטנה יותר או להפסיק בתקופת הקיץ? ועוד שאלה הופיעו לי נימים מהשימוש ברטאוויט . זה נכון שרטאוויט יוצר נימים? אשמח מאד אם תעזרי לי כי אני מיואשת ממצב העור. תודה רבה גל.

06/05/2015 | 18:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

העובדה שהעור שלך כל הזמן מגורה ושהופיעו בו נימים (זה לא קשור לרטויט) מרמזת שאולי את סובלת ממחלה הנקראת רוזצאה. ממליצה שתיבדקי על ידי רופא עור.

מנהל פורום מילוי קמטים