הילארונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/04/2015 | 12:17 | מאת: חן

שלום ד"ר ותודה על הפורום הרציני. שאלתי: מניסיונך, מה הכמות המינימלית של חומצה הילארונית הדרושה לעיבוי קטן של השפתיים? אני לא שואלת כמה אני אצטרך כי את ודאי צריכה לראות אותי. אני שואלת סטטיסטית- על הממוצע המינימלי. אשמח מאוד אם תעני לי ותודה רבה מראש

20/04/2015 | 12:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

באזור השפתיים אני דוגלת בשיטה של מילוי בכמויות קטנות (הרבה םפעמים פחות ממזרק אחד) לעתים קרובות יחסית (אחת לשלושה חודשים)עד שמגיעים לתוצאה הרצויה. לרוב התוצאה שמושגת בדרך זו גם מחזיקה יותר זמן.

20/04/2015 | 21:24 | מאת: חן

16/10/2015 | 11:43 | מאת: שלי

שלום דר' לנדאו. האם אפשר לדעת למה בעצם ההזרקה ההדרגתית?

מנהל פורום מילוי קמטים