אוזניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/04/2015 | 23:49 | מאת: קוקי

ד"ר שלום אני בן 48 משקל תקין לפני יומיים שמתי לב שהופיעו לי בצמוד לאוזן מעין קמטוטים קלים אך מאוד מסגירים את הגיל לדעתי - בכל אופן מהי המלצתך לשיפור או תיקון המצב - ובנוסף האם עליה במשקל וכתוצאה מכך יותר נפח לפנים תוכל לסדר את הנושא ואם לא אז מהו הטיפול לדעתך

20/04/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אתה מדבר על קמטוטים קדמית לאוזניים? אלה מאוד נפוצים אבל בגלל שהם "מחוץ לשה הראיה" רוב האנשים אינן מודעים לקיומם. הטיפול הוא על ידי מילוי נפח באזור זה.

מנהל פורום מילוי קמטים