בוטוקס וקמטים מתחת עיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/04/2015 | 00:16 | מאת: דנה

שלום, תודה על התשובה שלך. אז רציתי להבין משהו, רשמת לגבי בוטוקס בצידי העיניים ובעפעף התחתון שמטרתו של בוטוקס איננה למחוק את הקמטוטים בעת החיוך אלא למנוע את "ההתקבעות" של הקמטים הללו בעת המנוחה, כשלא מחייכים. אז האמת שלא ממש הבנתי שני דברים ..בוטוקס לא מוחק את הקמטים?? למה רואים מפורסמים בלי קמטים בעת חיוך מתחת לעיניים וחוץ מזה עם הרבה נפח..? איך אצלם זה עובד?

07/04/2015 | 09:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בוטוקס לא מוחק קמטים סביב העיניים בעת חיוך, אלא בעת"מנוחה". התמונות של מפורסמים שאת רואה - כולן עברו פוטושופ.

07/04/2015 | 14:01 | מאת: דנה

אני לא מדברת על תמונות בפוטושופ אני מדברת על מציאות. למשל פנינה טורנה.. אין לה קמטים בצידי עיניים והיא כולה נפוחה אז איך זה?

מנהל פורום מילוי קמטים