קמטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/04/2015 | 23:13 | מאת: דנה

שלום, בת 36,יש לי קמטים ממש מתחת לעיניים (עפעף תחתון)בעת חיוך שיוצאים לכיוון צידי עיניים האם אפשר לעשות בוטוקס כך שישפיע ולא יהיו לי קמטים לא בעפעף התחתון בעת חיוך ולא בצידי העיניים? ובדגש על העפעף התחתון זה אפשרי ?כי אמרו לי שלהזריק בוטוקס לעפעף תחתון- יכול להפיל אותו ואני לא רוצה שיעשו לי בוטוקס רק בצידי העין ובעפעף ישארו קמטים בעת חיוך ולכן אני שואלת זה אפשרי? תודה

06/04/2015 | 14:42 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אפשר להזריק בוטוקס מתחת לעפעף. המינון והדיוק חשובים. עם זאת אציין, כי מטרתו של בוטוקס איננה למחוק את הקמטוטים בעת החיוך (הוא גם לא עושה זאת), אלא למנוע את "ההתקבעות" של הקמטים הללו בעת המנוחה, כשלא מחייכים.

מנהל פורום מילוי קמטים