חומצה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/04/2015 | 17:20 | מאת: חומצה

לפני חודשיים הזרקתי חומצה היאלורונית בשקעי העיניים, מתחתת לעין ובלחיים . שמתי לב שמתחת לעין אחת נוצר כתם כהה יותר מהעור (אני לבנה) בגודל של רבע אצבע ונדמה כאילו באותו כתם יש גם שקע קטנטן. מה זה?

06/04/2015 | 14:45 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את באמת סבורה שאפשר לענות על שאלה זו בלי לראות אותך?

12/04/2015 | 18:20 | מאת: חומצה

קיבלתי תשובה לשאלתי משני רופאים מומחים בפורום אחר שנתנו פתרונות. אז בהחלט ניתן לתת תשובה ולא ישר לרצות להשיג עוד פציינט למרפאה שלך , מתשובות שראיתי שנתת לאחרים רוב הפעמים את כותבת שצריך לראות על מנת לתת תשובה.

מנהל פורום מילוי קמטים