פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/03/2015 | 23:37 | מאת: נטלי

שלום דר אני בת 54 וסובלת מאוד כבר שנים מכתמים על עור הפנים. שתי כתמים בשתי הצדדים של הלחי. בשנה האחרונה ניסתי טיפול בהידרוקינון 12 אחוז וזה הבהיר לי את הכתמים ממש. מאחר שקראתי באינטרנט שלא כדאי להשתמש במינון זה הפסקתי, וניגשתי לרופאת עור שרשמה לי מינון של 4 אחוז שכלל לא עוזר . רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות איך להיפטר מהכתמים לצמיתות ? האם יש טיפול שמעלים לצתמיתות את הכתם? האם יש שיטה שאת מטפלת ?

31/03/2015 | 14:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קיימים כתמים מסוגים שונים שמגיבים לטיפולים שונים. בגיל 54 לרוב הכתמים נובעים מנזקי שמש ומגיבים לטיפולי לייזר

מנהל פורום מילוי קמטים