בוטקס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/03/2015 | 23:31 | מאת: אירית

שלום דר לנדאו אני בת 54 התחלתי בהזרקת בוטקס לאיזור בין הגבות לפני 3 שנים . לאחר שהרופא המזריק שכנע אותי להזריק גם באיזור המצח ובצידי העניים , למרות שלא היו לי קמטים באיזור רק שהייתי מרימה את המצח בתנועה קמטים עדינים מאוד. בטיפול האחרון לפני 3 חודשים לא ניראה שינוי , חזרתי אליו עוד פעם והוא הוסיף לי עוד חומר וגם לא ניראה שינוי . חזרתי פעם שניה ועדיין לא ניראה שינוי. הוא אמר לי שיתכן שאני לא מגיבה לבוטוקס עוד . האם זה ייתכן? אודה לתשובתך.

31/03/2015 | 14:27 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

האם לא היתה תגובה כלל? באף אזור?

31/03/2015 | 22:56 | מאת: אירית

לא אולי קצת אבל לא כמו בהזרקות הקודמות שלא יכולתי להרים את מצח..

29/06/2015 | 21:57 | מאת: אירית

דר לא ענית לי בבקשה

30/06/2015 | 09:28 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כשיש עמידות אמיתית לבוטוקס, יש אפס תגובה בכל האזורים המוזרקים. ולכן לא נראה לי שזה המקרה שלך. בכל מקרה ניתן לבדוק נוכחות של נוגדנים- בדיקה יקרה שמתבצעת באופן פרטי בחו"ל. לגבי הבדל בין מידת התגובה בטיפול הנוכחי מול הטיפולים הקודמים- זה לא חריג. התגובה מושפעת מגורמים סביבתיים שונים. מצחיעה שתחכי חצי שנה ועשי טיפול מלא חדש.

מנהל פורום מילוי קמטים