אדפרין

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/03/2015 | 23:55 | מאת: שרי

שלום דר מרינה לנדאו אני בת 53 ומשתמשת בקרם רטין a כמה שנים , בשנה האחרונה בחורף האחרון אני משתמשת במינון של 1 אחוז באופן פרטי. אני מסתכלת בפורום ואני רואה שהרבה נשים משתמשות במשחה שנקראת אדפרין . ואפילו כתבת שהיא חזקה יותר מרטינול . איך אני משיגה את המשחה? האם יש מינון למשחה? והאם היא יותר חזקה ויעילה מהרטיו?

31/03/2015 | 14:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מניחה שאת משתמשת ברטין A 0.1% ולא 1% אדפרין לא יותר חזק מרטין A אלא מרטינול שזה תכשיר קוסמטי. אין סיבה להחליף

מנהל פורום מילוי קמטים