וולמה ג'ובדרם למילי קמטי צדי האף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/03/2015 | 22:33 | מאת: dalit

שלום רב, לפני כשבעה חודשים הזרקתי טוסיאל לקמטים שבצדי האף. זה החזיק מעמד רק 4 חודשים והמצב חזר לקדומותו- לדברי הרופאה בשל מימיקה חזקה באזור. כעת, איני מתגוררת בארץ, אני גרה בניו ג'רסי לתקופה של שנה והרופא כאן הציע וולמה ג'ובדרם למילוי צידי האף ועל מנת שיחזיק זמן רב יותר. האם זה נכון לעשות זאת? האם כדאי להתעקש על רסיטלן או חומר אחר? ראוי לציין כי הקמטים אכן עמוקים יחסית וחסרי סמטריה. שאר הפנים ואפילו העיניים מאוד חלקים מקמטים (אני בת 33). אשמח לתשובתך ותודה על האפשרות הזו.

30/03/2015 | 13:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שתי האופציות הן טובות (וולומה ופרלן), אין עבודה משעית כלשהיא המצביעה על עדיפות של אחד החומרים באזור שה. כשבקמטים אלה יש מרכיב של מימיקה, אריכות התוצאה קשורה יותר לשיטת ההזרקה מאשר לחומר שמוזרק.

מנהל פורום מילוי קמטים