חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/03/2015 | 17:20 | מאת: שירה

ראשית תודה על הפורום המקצועי ועל ההתייחסות הרצינית. אני מעוניינת להזריק חומרי מילוי בין הפה לאף וכן לעין שקועה. התחלתי להתעניין ומכל החומרים נראה לי שהteosyal הוא חומר טוב אלא שהוא מחזיק הכי פחות זמן. האם הוא מתאים גם לעין שקועה? ומה בנוגע לסיטלאג'? האם גם הוא נחשב חומר טוב? מהם חסרונותיו? האם קיימת הזרקה יותר עמוקה שמחזיקה יותר זמן? אודה על תשובותייך שיעזרו לי להחליט

12/03/2015 | 22:13 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא ברור לי כיצד הגעת למסקנות אלה: גם לגבי עדיפות של טיאוסיאל וגם לדבי משך התוצאה הקצר יחסית. לא זה ולא זה אינו נכון. נכון להיום, קימות רק שתי משפחות של חומרי מילוי על בסיס חומצה היאלורונית- רסטילן וג'ובידרם שאושרו על ידי FDA. ולכן רק לגבי שתי משפחות אלה קיימים מספיק פרסומים ועבודות משוות המוכיחות יעילות, בטיחות ואורח תוצאה. קיימים עוד חומרי מילוי רבים וטובים שטרם אושרו על ידי FDA שהוא "הסמן הימני" בנוגע לבטיחות ויעילות. עם טכניקת הזרקה טובה כל החומרים הטובים הללו נותנים תוצאות טובות טכניקת הזרקה מותאמת לאזור הטיפול ולא כדי להאריך את משך הפעולה של החומר.

מנהל פורום מילוי קמטים