רטין a

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/03/2015 | 12:27 | מאת: גל

אני בת 40. השתמשתי 3 שנים ברטוויט 0.05 % . נראה שהעור כבר רגיל מידי לרטאויט אז לפני שבוע התחלתי שימוש באדפרין. מה הכמות המומלצת של אדפרין שעלי לשים? האם לשלב לחות ביחד עם האדפרין או לחכות בערך כשעה ואז למרוח לחות? ושאלה אחרונה יש מצב שהעור לא מגיב לרטאויט לאחר שימוש רציף של שנים? תודה מראש גל.

12/03/2015 | 22:16 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הוראות השימוש באדפרין זהות לאלה של רטויט. הם לא מחליםפים קרם לחות ולכן תמיד כדאי למרוח קרם לחות טוב. יש היגיון להעלות ריכוז החומר הפעיל לאחר תרופה ממושכת של שימוש באותו הריכוז, אך לצערי המגוון מוגבל ולכן נזקקים לקרם רקוח לפי מרשם רפואי

מנהל פורום מילוי קמטים