קרם לפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/03/2015 | 22:24 | מאת: דנה

שלום דר מרינה, אני בת 36 רופא עור נתן לי קרם אדפרין ,האם אפשר להשתמש בו גם בתקופה זו של השנה? האם אפשר לשלב עם הזרקות בוטוקס ומילוים בעור או שזה בעייתי? וחשוב , תוך כמה זמן מתחיל לפעול ורואים שינוי? תודה רבה לך מראש.

10/03/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה על שימוש בקרם במהלך כל השנה. ההשפעה שלי איטית ומתפתחת ההדרגה ולכן דרשו שימוש מממושך על מנת להתחיל להנות ממנו. כמובן בקיץ חייבים להיזהר מאוד מקרינת השמש כשמשתמשים באדפרין. ניתו לעשות כל טיפול עם אדפרין

מנהל פורום מילוי קמטים