פצעים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/02/2015 | 21:07 | מאת: שני

שלום, בת 36, יש לי פצעים במצח (בודדים ולעיתים) הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי קרם אדפרין. הבנתי שזה קרם שמכיל רטין A והוא טוב לעור , אז אני רוצה למרוח אותו בכל הפנים האם אני יכולה לעשות בוטוקס או מילוי במקביל לשימוש בקרם? אם לא מתי אוכל כן לעשות מילוי ובוטוקס באזורים שאני רוצה , בינהם גם במצח סנטר. תודה רבה

24/02/2015 | 12:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את יכולה למרוח על כל העור. התכשיר אדור לשימוש בהריון. השימוש באדפרין לא מונע ביצוע טיפולים כמו בוטוקס או חומרי מילוי.

מנהל פורום מילוי קמטים