נפיחות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/02/2015 | 11:57 | מאת: רחל

שלום אני מעוניינת להזריק בלחיים עצמן (לא בעצמות לחיים) חומצה היאלורונית. במידה וההזרקה מבוצעת ממש באיזור הלחי קצת מתחת לעצם הקשתית מתחת לעיניים (כלומר בתפוחי הלחי האמצעית והעליונה) האם יש חשש להיווצרות נפיחות העיניים (כמו לאחר שעורה או דלקת בעין) לא מתכוונת להזרקה מתחת לעיניים, אלא מתחת לעצם העין הקשתית, כלומר בתפוחי הלחי האמצעית והעליונה

23/02/2015 | 11:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם החומר עולה גבוה יותר, בהחלט יכולה להיווצר נפיחות מתחת לעיניים

מנהל פורום מילוי קמטים